Welkom in de groenste woonwijk van Sint-Niklaas! Omgeven door een nieuw aangelegd stadspark en omzoomd door de Plezantstraat en de Heistraat, ontwikkelt Willemen Real Estate in samenwerking met het bekende Gentse architectenbureau BURO II & ARCHI+I parkresidentie Filteint. Op de site van de voormalige textielfabriek Filteint N.V. worden 102 appartementen en 14 woningen opgetrokken. De bestaande fabrieksgebouwen worden gesloopt, op enkele iconische landschapselementen na, die refereren naar het roemrijke verleden van de textielnijverheid.

Het totale gebied is 22.000 m² groot, maar slechts 20% zal worden bebouwd. De overige 80% wordt een groene zone met fiets- en wandelroutes, een waterpartij en een grasveld. Er komt een speelzone en het park wordt uitgerust met zitbanken en openbare verlichting. Deze buurt, ideaal gelegen tussen het stadscentrum van Sint-Niklaas en de expressweg naar Hulst, wordt enorm opgewaardeerd.

EEN STUKJE GESCHIEDENIS WAAR EEN NIEUW VERHAAL WORDT GESCHREVEN.

WONEN IN SINT-NIKLAAS - GROENE LIGGING - HOGE AFWERKING

Wenst u meer informatie?

Wilt u meer weten over Domein Filteint?
Bezorg uw gegevens via onderstaande knop, vul het invulformulier volledig in en wij helpen u graag verder.

  Mijn budget

  Door op verzenden te klikken geeft u Willemen Real Estate toestemming om contact met u op te nemen en uw gegevens te verwerken volgens onze privacy overeenkomst.

  *Velden verplicht in te vullen

  Filteint is een project van Willemen Real Estate

  +32 477 04 00 04

  Boerenkrijgstraat 1332800 Mechelen

  verkoop@willemen.bewww.willemen-realestate.be

  Ontdek onze partners van dit project