Bij een bezoek aan de modelwoning wordt het project echt tastbaar en kan u zich een concreet beeld vormen van hoe het leven in Filteint er zou kunnen uitzien. Om de inrichting zo vakkundig mogelijk aan te pakken deden we daarbij beroep op Deba Meubelen uit Belsele (Sint-Niklaas). Zij hebben het modelappartement met de grootste zorg omgetoverd tot een thuis waar gezelligheid, warmte en functionaliteit elkaar ontmoeten.

Reginald De Belie, zaakvoerder van Deba Meubelen, vertelt hoe zij daarbij te werk gingen: “Wij zijn gestart met een uitvoerige analyse van het type inwoner dat het appartement zal betrekken. Op basis daarvan hebben wij bepaald in welke stijl we het hele appartement zouden aankleden. Bij Deba Meubelen is het assortiment enorm groot. Ons uitgangspunt is dat iedereen uniek is en dus ook een eigen smaak heeft. We gaan er dan ook prat op dat iedereen bij ons vindt wat hij zoekt om zijn woning volgens zijn of haar wensen en ideeën in te richten.

Voor de inrichting van dit modelappartement hebben we gekozen voor een open en licht interieur omdat dit het ruimtegevoel ten goede komt. De keuken, eetruimte en leefruimte van het appartement vormen een open geheel. Door de slimme inrichting en de spitsvondige schikking van de meubels zijn we er in geslaagd een behaaglijke onderverdeling te maken. Het kleurenpalet hebben we eenvoudig maar fris gehouden. De decoratieve elementen zorgen voor de juiste kleuraccenten en voegen warmte en vrolijkheid toe. Door deze decoratieve accessoires te veranderen, kunnen we het modelappartement geregeld een nieuw uitzicht geven. Dit modelappartement straalt warmte, gezelligheid en modern leven uit. “Als we zien dat de bezoekers na hun bezoek met een smile terug buitenwandelen, zijn we tevreden”.

Reginald De Belie Zaakvoerder
Deba Meubelen

www.debameubelen.be

DEBA ZORGT VOOR GEZELLIGHEID TOT IN DE KLEINSTE DETAILS

Wenst u meer informatie?

Wilt u meer weten over Domein Filteint?
Bezorg uw gegevens via onderstaande knop, vul het invulformulier volledig in en wij helpen u graag verder.

  Mijn budget

  Door op verzenden te klikken geeft u Willemen Real Estate toestemming om contact met u op te nemen en uw gegevens te verwerken volgens onze privacy overeenkomst.

  *Velden verplicht in te vullen

  Filteint is een project van Willemen Real Estate

  +32 477 04 00 04

  Boerenkrijgstraat 1332800 Mechelen

  verkoop@willemen.bewww.willemen-realestate.be

  Ontdek onze partners van dit project